avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sefa imi vorbeste urat.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sefa imi vorbeste urat.

lucrez la un depozit ca stivuitorist,lucrez de luni pana vineri cate 9 ore pe zi,iar sambata 7 ore,cand a avut control sefa ne-a spus sa zicem daca suntem intrebati ca sambata nu lucram,deasemenea nu ni se acorda concediu de odihna(nici nu il plateste), nici medical daca ai nevoie,daca iti ei concediu ai riscul sa fii dat afara.
pe langa astea ne vorbeste foarte urat.
inca o intrebare e corect ca noi sa platim marfa care se sparge in depozit in timpul lucrului?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:45, 23 Martie 2011
Nu este corect. Sesizati ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea cim de catrea angajat rocsy12 rocsy12 Buna ziua, as dori sa stiu cum pot proceda in cazul in care angajatorul nu respecta contractul de munca mai exact art. 39 din codul muncii punctele a, b, c, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculează zilele de concediu medical la program ... Georgiana Toflea Georgiana Toflea Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)
Probleme concediu Augustin07 Augustin07 Daca am zile de concediu , angajatorul are voie sa refuze sa mi-le acorde ? Lucrez la un depozit ca stivuitorist.. in aceasta perioada depozitul nostru nu mai ... (vezi toată discuția)