avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitare distribuitor produse cosmetice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitare distribuitor produse cosmetice

As dori sa stiu daca distribuitorii de produse cosmetice (ex. produse cosmetice din catalog) trebuie sa declare aceasta activitate la Finante si daca aceasta este supusa impozitarii, deoarece produsele se vand la pretul din catalog iar pretul pentru cel care le distribuie este mult msi mic, uneori chiar si cu 30-40% decat pretul de catalog.

Alte discuții în legătură

Pret minim aceptat IrinaAlexandra01 IrinaAlexandra01 In calitate de distribuitor as vrea sa inchei un contract colaborare/furnizare marfa cu un subdistribuitor. S-a intamplat ca alt subdistribuitor sa vanda ... (vezi toată discuția)
Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)
Achizitii de produse dela persoane fizice stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care ... (vezi toată discuția)