avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Pret minim aceptat
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Pret minim aceptat

In calitate de distribuitor as vrea sa inchei un contract colaborare/furnizare marfa cu un subdistribuitor. S-a intamplat ca alt subdistribuitor sa vanda produsele (cosmetice) la un pret mult mai mic, neluând in considerare pretul recomandat de mine, neprecizând daca sunt la pret promotional sau la oferta. Nu cred ca este in regula si nu sunt de acord ca un produs care este in valoare de 40 de ron (oricum este vandut de noi catre distribuitor cu o reducere de 40%) sa fie vandut cu 15 ron! . Pot impune prin contract un pret minim de vanzare a produselor? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de distributie anagius anagius Buna ziua! Scuzati-ma am nevoie urgenta de un model de \'\'contract de distributie\'\' si un \'\'contract de distributie in exclusivitate\'\'. Sunt ... (vezi toată discuția)
Promotii magazin de confectii adicris adicris Buna ziua. As vrea sa aplic o reducere la produsele pe care le am in magazin de la 10% la 50%. Totodata as vrea sa afisez la vedere faptul ca aplic aceste ... (vezi toată discuția)
Pret derizoriu pe magazin online - trebuie onorat? bolenici bolenici Un cumparator a comandat un produs de valoare reala 2000 RON, la pretul de 1 RON afisat din greseala pe un magazin online. A comandat 40 de produse x 1 RON, ... (vezi toată discuția)