avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Aratati-mi, va rog, un model de retragere a plangerii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Aratati-mi, va rog, un model de retragere a plangerii contraventionale

am depus o contestatie a unui proces verbal-abatere de la regulilro de circulatie si vreau sa-mi retrag plangerea de la judecatorie,va rog aratati-mi un model,pt a realiza cererea! multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 13:02, 23 Martie 2011
Nu aveti nevoie de niciun model.
faceti o cere simpla catre Instanta investita cu acea plangere in care aratati ca intelegeti sa va retrageti actiunea, aratati numarul dosarului si termenul de judecata. Atat e tot ceea ce trebuie sa mentionati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii penale Remana Remana Vreau sa stiu daca pot sa-mi retrag plangerea penala in cazul lovirii si alte violente. Ce trebuie sa fac si unde sa ma adresez. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal Ady19 Ady19 Buna seara!!! Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajute cineva? Acum o luna si ceva mai exact pe 10 03 2010 in urma unui incident in trafic (o ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala axxell_8x axxell_8x In primul rand buna ziua, Hristos a Inviat! Sa incep cu inceputul,si spre sa ma ajute cineva. In ziua de 2.04 , am oprit cu masina undeva pe centrul ... (vezi toată discuția)