avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... subrogare art.14 legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

subrogare art.14 legea 10/2001

Mi s-a restituit in baza lg 10/2001, prin dispozitie a primarului, un teren cu privire la care era deja incheiat un contract de asociere in participatiune. Conform art. 14 din legea 10/2001, ma subrog in drepturile persoanei juridice detinatoare, cu renegocierea celorlalte clauze ale contractului.
Problema e ca nu ajung la o intelegere financiara cu persoana care in folosinta terenul, aceasta fiind singura problema pe care o renegociem. Contractul incheiat de aceasta persoana cu consiliul local nu imi convine deloc la capitolul asta.
S-a lovit cineva de o problema similara? Daca da, cum ati rezolvat-o?

Alte discuții în legătură

Concesiune Danielf Danielf salutare doresc o parere despre situatia in care, prin instanta, unei persoane i se restituie in proprietate un teren care, anterior, fusese concesionat de ... (vezi toată discuția)
Reziliere poh florentina poh florentina stimati domni va rog sa ma ajutati intr-o problema juridica la care eu nu am solutii. Primaria la care lucrez a incheiat in anul 2006 un parteneriat public ... (vezi toată discuția)
Contract cu probleme gabi_romanul gabi_romanul Subiect: contract de folosinta teren cu probleme Situatie juridica : Consiliul local a demarat o investitiei in parteneriat privat constand in ... (vezi toată discuția)