avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare prestari servicii externe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare prestari servicii externe

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o certificare audit facturata de un furnizor extern , se inregistreaza si anul acesta in declaratia 390 si daca tva este tot taxare inversa?
4426=4427.Factura a fost emisa pe 11.02.2011, iar la mine a ajuns pe 03.03.2011.
Eu o declar in martie.Este corect?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 14:53, 23 Martie 2011
Inteleg ca este vorba de un furnizor intracomunitar.
Se declara in 390 si se face taxare inversa. Trebuia declarat in declaratia 390 a lunii februarie pt ca in aceasta luna este emisa factura. Primirea ei in 03.03.2011 va permis depunerea la termen (15 martie) a acestei declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva achizitie intracomunitara vioop vioop Un platitor de tva face o achizitie din Spania pentru un dispozitiv . Cum va primi factura stiind ca furnizorul este platitor de tva? El este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Factura materil lemnos Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua Spuneti-mi va rog cum inregistrez o factura de materiale lemnos - grinda rasionoasa primita de la un furnizor din romania , aceasta grinda este ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi din italia mihaelamoraru65 mihaelamoraru65 este corecta inregistrarea : 371=401/ val din factura la cursul din data emiterii 4426=4427 valoarea de mai sus *24% ?? si apoi fac OP pt acest TVA 4426 ... (vezi toată discuția)