avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozite locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozite locale

anul trecut parintilor mei li s-a cerut o diferenta la impozit datorita faptului ca figureaza cu 2 apartamente proprietate(al lor si al fratelui meu)si un garaj.stiam ca legea nu a fost aprobata .acum doua zile cand au mers sa plateasca impozitul pe 2011 li s-a comunicat la ghiseu ca banii aceia nu li se returneaza(sau se scad din taxele pe 2011)mai mult ca si anul acesta li se va percepe acel impozit majorat datorita proprietatilor detinute.as dori sa stiu este acea lege aprobata sau nu.autoritatile locale galatene au sau nu temei legal in a percepe impozit majorat detinatorilor de mai multe proprietati.Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 16:23, 23 Martie 2011
OUG nr. 59 din 30 iunie 2010 pentru modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 442 din 30 iunie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit suplimentar pentru a doua locuinta Ioana Petrescu Ioana Petrescu parintii mei detin o locuinta proprietate si una mostenire de la bunici, cum se va plati impozitul suplimentar pentru cea mostenita (vezi toată discuția)
Aplicarea legii 88/2011 dodoambra dodoambra Buna ziua. doresc o informatie, daca ma puteti ajuta. Legea 88/2011 este valabila la stabilirea suprainpozitarii cladirilor inchiriate? Cei de la ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie sorinafelicia sorinafelicia am in proprietate 2 imobile , in unul locuiesc si pe cel de-al doilea intentionez sa-l inchiriez.Pentru cel de-al doilea imobil voi mai plati impozit ... (vezi toată discuția)