Buna ziua .Detin un pfa ce are ca activitate, comercializarea detergentilor si produse de cosmetica. Va rog mult ,spuneti-mi daca sunt obligat sa am casa de marcat,pentru ca vreau sa ma documentez in aceasta problema.Mentionez ca activitatea o desfasor la tarabe, intr-o piata ,nu sunt platitor de tva.Si as mai avea ceva de intrebat ;La un control, mi sa cerut autorizatie sanitara,aviz de la ministerul mediului,facturier cu stampile fise de magazie.pai eu detin o taraba, nu este normal ca adm. pietei sa detina aut.sanitara;mediu,etc?Va rog raspuns. multumesc.
OUG nr. 28/1999 prevede ca operatorii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul, precum şi prestări de servicii direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.
Daca PFA este in sistemul real de impozitare trebuie sa conduceti contabilitatea in partida simpla conform OMFP nr. 1040/2004, iar in cazul normei de venit, nu se conduce aeasta contabilitate, dar, trebuie sa pastrati si sa evidentiati toate documentele emise de furnizori sau de PFA (facturi, dupa cum s-a exemplificat).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pfa
getaz
Predau lb.engleza la 2 grupe de gradinita /2 ore /luna;m-am inrregistrat ca pfa ,am declarat la finante un venit in sistem real,am primit o decizie de impunere ... (vezi toată discuția)