avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii concursul avocatnet.ro
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

concursul avocatnet.ro

stie cineva cine a castigat concursul de saptamana trecuta,stiu ca trgera la sorti a fost ieri?????
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 12:49, 24 Martie 2011
Buna ziua,

Ca idee, castigatorii concursului se afiseaza in aceeasi pagina in care a fost anuntat concursul, exact la data la care am promis ca se afiseaza. Prin urmare, daca accesati pagina concursului:

www.avocatnet.ro/content/art...

O sa vedeti acolo mentionati castigatorii ;)

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuntare castigator concurs TIBOR 3 TIBOR 3 Aveti un concurs Loteria bonurilor fiscale. L-ati abandonat ca vad ca evenimentele se opresc la data de 4 aprilie. Unde afisati castigatorii Era vorba de o ... (vezi toată discuția)
Meseria de aur Sufletdecaine Sufletdecaine Unde este mentionat concursul MESERIA DE AUR, as vrea sa particip dar nu am descoperit nici un indiciu. Multumesc anticipat pentru ajutor. (vezi toată discuția)
Examen de admitere in barou sesiunea noiembrie 2010 - rezultatele la bucuresti corymicky corymicky Buna ziua! Stie oare cineva cand se afiseaza rezultatele la examenul de admitere in Barou, pentru stagiari, sesiunea noiembrie 2010, la Bucuresti? Au trecut ... (vezi toată discuția)