avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna seara
am participat la o licitatie imobiliara pe care am castigt-o
proprietaul a facut recurs ,si acum sunt data in judecata ,deoarece sustine el evaluarea si pretul apartamentului a fost facut la un pret derizoriu(am participat la a4a licitatie0
as dori sa stiu daca as mai avea vreo sansa de castig si cat s-ar putea lungi cu procesul
multumim.
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 13:01, 24 Martie 2011
cred ca a depasit termenul de contestare a evaluarii. putea contesta evaluare in termen de 15 zile de la primirea acesteia, inainte de prima licitatie.
depuneti o exceptie de tardivitate si nu cred ca vor fi probleme.
aveti sanse foarte mari sa ramaneti castigatorul acelei licitatii. procesul va dura maxim doua termene si dansul va pierde.
multumesc mult
athe a scris:

aveti sanse foarte mari sa ramaneti castigatorul acelei licitatii. procesul va dura maxim doua termene si dansul va pierde.

Cum ati calculat dvs. cele doua termene? Ce criterii ati folosit ...si care considerati dvs. ca ar fi plusul de valoare juridica adaugat discutiei?

Va rog frumos sa nu mai postati sustineri neargumentate.Multumesc frumos.

anutza23_83 Cu privire la exceptia tardivitatii formularii cererii, ar trebui sa verificati in prealabil, anterior invocarii acestei exceptii, data la care acesta a primit inscrisul/raportul/procesul-verbal-dupa caz, pe care il contesta si data primirii cererii de catre Judecatorie.Verificati in prealabil si respectarea cerintei timbrajului...

Un avocat bun nu va poate da un raspuns pe baza informatiilor lapidare furnizate de dumneavoastra. Trebuie studiat dosarul, doar asa se poate vedea daca exista sau nu sanse. Din practica va pot spune ca daca pretul de adjudecare este intr-adevar derizoriu fata de valoarea reala a imobilului- veti pierde acest proces.
In ceea ce priveste tardivitatea- probabil s-a contestat procesul verbal de licitatie. Expertiza judiciara de evaluare nu este un act de executare nu are niciun termen de decadere in care poate fi contestat.

Alte discuții în legătură

Chemare in garantie formulata de parat. invocarea tardivitatii de catre chematul in garantie. stefanut stefanut Conform art. 73, alin. 3 din Codul de Procedura Civila: cererea de chemare in garantie formulata de parat trebuie depusa in termenul prevazut pentru depunea ... (vezi toată discuția)
Partaj vanzare la licitatie- adjudecare de catre unul din coproprietari ? kukuk kukuk suntem 2 coproprietari spre finalul procesului de partaj judiciar,urmeaza vanzarea imobilului de catre executorul judecatoresc,intrebarea e daca la licitatie ... (vezi toată discuția)
Licitatie crismiti crismiti Am niste nelamuriri privind licitatiile. Va expun situatiile cu care m-am intalnit: 1) Executorul mi-a spus ca banca care a cerut executarea nu accepta mai ... (vezi toată discuția)