avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnat la un an inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnat la un an inchisoare cu suspendare

Am un prieten pe care la prins politia conducand fara permis,de curand a aflat ca a fost condamnat pt aceasta fapta la 1 an inchisoare cu suspendare,termen incercare 3 ani pt art.86 al.1 al OUG 195/2002. problema e ca fost prins conducand a doua oara fara permis. Va rog datim un raspuns ce se va intampla in continoare, are sansa sa scape doar cu inchisoare cu suspendare daca e a doua oara cand incalca legea?
Cand s-a intamplat ? adica a condus fara permis in perioada in care era in termenul de incercare? daca da, probabil urmeaza a-i fi revocata suspendarea si sa execute pe deapsa in penitenciar.Va executa atat prima pedeapsa cat si pe a doua in penitenciar, iar pedepsele nu se vor contopi.Sanse pentru o noua suspendare ar fi existat daca a doua infractiune ar fi fost comisa din culpa.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
ContSters181996, utilizator
da a condus a doua oara fara permis cand era in termenul de incercare. nu a stiut ce pedeapsa a primit a aflat dupa ce a fost prins a doua oara ... acum e disperat si nu stie ce ar trebui sa faca
nu am vorbit cu nici un avocat, pt ca am aflat de curand ce sa intamplat. daca mi-ati da un sfat as fi foarte recunoscatoare
O sa-i fie revocata suspendare si va executa si pedepapsa anterioara si cea noua.
De stiu stia de pedeapsa, pentru ca aceasta a fost pronuntata
de instanta.
Deja e a doua oara - stia bine ce face!
Ar trebui sa-si angajeze un avocat!
nu stia ca ia fost data o sentinta ,el astepta sa fie chemat. nu trebuia sa primeasca o instintare ceva acasa??

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis flaviabv flaviabv Buna seara tuturor , as vrea mai multe detalii in cazul amicului meu foarte bun , el a fost prin conducand o motocicleta pe un drum public , acesta nu detine ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati ! Unknown25 Unknown25 Sotul meu are 2 dosare penale pt furt calificat dar unul dintre ele va fi solutionat asteapta pedeapsa,persoana respectiva de la care a furat a fost de acord ... (vezi toată discuția)