Buna seara!
Am incheiat un contract de inchiriere pe suma reala pt care proprietarul mi-a promis ca il inregistreaza la finante insa atunci cand am cerut contractul inregistrat ca sa pot sa imi fac flotantul a zis ca nu inregistreaza pt suma reala si avand nevoie urgent de flotant am acceptat sa semnez un alt contract pe o suma mai mica.
Intrebarea mea ar fi: As putea fi acuzata si eu pt complicitate la evaziune fiscala???#-o
Se ocupa statul de chestii dinastea avand in vedere ca suma cu care este prejudiciata este relativ mica in comparatie cu marii evazionisti.
In cazul in care totusi se ocupa, care ar fi sanctiunea pt complice???:D:((
Stiti cumva si cazuri reale, din practica, ca eu am mai cautat si nu am gasit, decat condamnari pt mari evazionisti =D>
Cred ca va faceti prea multe probleme.
Nu se ocupa nimeni de chestiuni de genul acesta ca doar nu va urmareste statul din tufis sa vada cat ii platiti in realitate.
Stati linistit.
Puteati sa platiti cu orice titlu: avans ( pt o perioada mai mare), restituire imprumut, dar manual etc.
Vreti sa va spunem ca infundati puscaria?:) de data asta ati scapat.
ar putea fi o problema daca la fiecare ordin de plata ati specificat ce reprezinta acea plata, adica: plata chirie aferenta lunii X.
dar mai rar se controleaza la sange chestiile de genul asta.