avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca la nivel national
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca la nivel national

Ce se mai stie despre contractul colectiv de munca la nivel national?Contabilul nostru la locul meu de munca spune ca deocamdata acesta nu exista si ca atare nici contractul colectiv de munca la nivel de unitate.E posibil?Mentionez ca lucrez in invatamant.
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 08:22, 24 Martie 2011
Avand in vedere ca noul Cod al muncii este constitutional puteti afla cateva informatii despre contractul colectiv de munca citind proiectul noului cod al muncii, care probabil va fi promulgat asa cum a fost inaintat.
La fel ca inainte. 670 RON conform HG 1193/2010. Nu mai exista coeficienti de ierarhizare in vigoare. Singurul CCMNN valabil este doar cel de pe ramura constructii.
Eu am facut o adresa catre Ministerul Muncii cu peste 45 de zile in urma prin care solicit clarificari iar raspunsul nu a aparut nici pana acum.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
giv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru legislativ danabunea danabunea Ca si cadru legislativ pentru salariul minim brut de 700 lei pot considera CCM 2011?? Sau este vreo HG sau OG..?? (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare paok paok Va rog sa-mi spuneti care este prin lege(care?)salariul minim pe economie ptr.absolventii de studii superioare,pe care angajatorul este obligat sa-l ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pentru studii superioare in domeniul privat Eulaura Eulaura Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire! Care este noul salariu pentru studii superioare in mediul privat? Astazi ne-au fost prezentate noile contracte de ... (vezi toată discuția)