avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces incredintare minor

buna ziua....as vrea sa va intreb cam la cat se ridica costul unu proces de incredintare minor si stabilirea pensiei alimentare...va multumesc
nu se plateste taxa judiciara pentru pensie alimetara. In actiune aratati ca miorul este in intretinerea exclusiva a dvs. Numai aca angajati avocat va costa onorariul avocatului
si banuiesc ca onorariu avocatului difera de la avocat la avocat nu??dar exista taxe pt deschiderea procesului??
pt incredintare minor taxa de timbru e 6 lei si timbru judiciar de 0.3 lei. alte taxa nu sunt. onorariul avocatului il negociati direct cu acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si stabilire pensie de intretinere ContSters170590 ContSters170590 As dori sa stiu care sunt pasii ce trebuie urmati in cazul divortului. Mentionez ca am 2 copii din care unul minor si celalat inca la scoala , deci in ... (vezi toată discuția)
Taxe partaj ileana1 ileana1 cam cat m-ar costa un partaj pt un ap de 650 milioane lei?taxe+avocat? asa... cu aproximatie. (vezi toată discuția)
Avocat nenorokoasa nenorokoasa pt a deschide proces pt incredintarea minorului este nevoie de avocat?pe langa onorariul cerut de acesta mai am multe de platit?taxe ceva? (vezi toată discuția)