avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare personal contractual

Legea 284 si 285 din 2010 nu prevede in mod expres posibiilitatea promovarii personalului contractual care a absolvit studii superioare de lunga durata. Nefiind nevoie de avizul ANFP, credeti ca aceasta promovare este posibila, prin transformarea functiei?
Cel mai recent răspuns: gd , utilizator 14:59, 24 Martie 2011
exista ordinul 3860/10.03.2011 cu metodologia de evaluare a persormantelor individuale!
E numai pentru Min. educatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe studii superioare ktrynl ktrynl Lucrez ca inspector la Serviciului de Informare Cetateni, din cadrul DGASPC. Bucuresti. Am absolvit facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei in anul ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Cum se transorma un post din studii medii in studii superioare? meri75 meri75 Post de referent III, gr. asistent cu studii medii,se poate transforma in studii superioare? (vezi toată discuția)