avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tarif onorariu: pensie de intretinere / incredintare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tarif onorariu: pensie de intretinere / incredintare minor

Buna ziua..! Spuneti-mi va rog, cat m-ar ajunge onoraiul pentru actiunea unei pensii de intretinere si incredintarea minorului? Va multumesc..!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:08, 27 Martie 2011
Azi s-a pronuntat UNBR despre libertatea de prestarea serviciile avocationale, si a deciz sa nu fie valide tarife minimale. Adica poti sa vorbesc cu cel care ti ofera onorarii mai bine pentru dv.
Va multumesc frumos..! Mi-ati fi de mare ajutor. O zi buna..!
Pe forum nu se discută despre onorarii. Onorariul se stabileşte în funcţie de complexitatea cauzei. Luaţi legătura cu un avocat din zona/oraşul care vă interesează şi discutaţi.
Onorariul avocatial se stabileste in functie de criteriile prevazute de Statutul profesiei de avocat.
Consultati un avocat, expuneti situatia si astfel veti afla onorariul aferent atat redactarii actiunii cat si al asistentei/reprezentarii juridice in aceasta cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu reprezentare MihaelaOnu MihaelaOnu Buna ziua, avem nevoie de o recunoaștere a unei hotărâri de custodie obținută în Italia, care ar fi tariful acestei reprezentări? Părinții sunt ... (vezi toată discuția)
Care sunt onorariile minime ale unui avocat pentru un proces ... POPA C, POPA C, Care sunt onorariile minime ale unui avocat pentru un proces cu asociatia de proprietari? Dupa noile criterii barou. (vezi toată discuția)