avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prescriptie contraventie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prescriptie contraventie rutiera

Am fost prins cu viteza de 120 Km/h in localitate,amendat si mi-a fost ridicat permisul pentru suspendare 3 luni. Am facut contestatie la judecatorie in termenul legal. Acum sunt la a 3-a amanare, au trecut 8-luni de la constatarea contraventiei, dupa cat timp intervine prescriptia ?
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
Nonynel, utilizator
Cel mai recent răspuns: rovamen , utilizator 17:06, 24 Martie 2011
in acest caz nu mai intervine prescriptia ci trebuie sa asteptati solutia instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. limita ... adinamarianamaghiar@yahoo.com adinamarianamaghiar@yahoo.com Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. Limita fiind de 50km. Mi a fost suspendat permisul pt 120 zile si am primit amenda 870lei . In codul ... (vezi toată discuția)
Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet - viteza excesiva in afara localitatii - plangere contraventionala Arkandor Arkandor Buna ziua, Saptamana trecuta am fost oprit la intrarea intr-o comuna de pe un drum european de catre un politist care se afla intr-un Logan de politie. ... (vezi toată discuția)