avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... procedura insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

procedura insolventei

Buna ziua. Doresc sa va adresez urmatoarea intrebare:
sunt titulara unei Intreprinderi Individuale si am sa-i dau unui furnizor o datorie de 12.500 RON. Respectivul furnizor ma poate actiona in instanta si sa ceara insolventa societatii? (conform procedurii de insolventa, un creditor poate cere in instanta insolventa debitorului atunci cand datoria debitorului este mai mare de 30.000 RON)
Mentionez ca periodic (lunar) ii dau o parte din bani (500-1.000 Ron/luna).
In aceste conditii creditorul poate sa ceara in instanta insolventa firmei mele? Poate sa ma execute silit, pe mine ca persoana fizica?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 19:48, 24 Martie 2011
Nu poate solicita insolventa - valoare prag este de 45.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa pl pl Buna. Din cate stiu suma minima pentru ca un creditor sa solicite procedura de insolventa fiind de 45.000 RON. Intrebarea mea este ca de ex daca eu am 30.000 ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)
Deschidere procedura insolventa debit 250 ron nmmm nmmm in cazul in care lichidatorul numit de registru constata ca societatea supusa lichidarii are debit doar 200 ron catre DGFPS si asociatul nu poate fi gasit este ... (vezi toată discuția)