avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna. Din cate stiu suma minima pentru ca un creditor sa solicite procedura de insolventa fiind de 45.000 RON. Intrebarea mea este ca de ex daca eu am 30.000 RON datorie la stat, 10.000 RON penalizari si 5.000 RON majorari atunci se poate solicita insolventa impotriva mea? Sau debitul trebuie sa fie 45.000 RON fara penalizari si majorari? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:34, 2 Octombrie 2013
toata datoria (principal, majorari, penalitati, dobanzi, accesorii ... si cum s-or mai numi)
deci sa inteleg ca se aduna toata la un loc si daca se ajunge la suma de 45.000 ron se poate solicita insoventa
Da.
Mai mult, daca sunt introduse cereri de insolventa de la mai multi creditori, acestea se vor conexa si valoarea prag poate fi definita de insumarea acelor debite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Buna ziua. Doresc sa va adresez urmatoarea intrebare: sunt titulara unei Intreprinderi Individuale si am sa-i dau unui furnizor o datorie de 12.500 RON. ... (vezi toată discuția)
Solicitare consultanta ancabenta ancabenta revin asupra cererii, poate e cineva sa ma ajute cu raspuns . daca prin cererea de insolventa introdusa se specifica o suma mai mare decat cea datorata, suma ... (vezi toată discuția)
Insolventa chimardan chimardan Buna ziua , v-as fi recunoscator daca mi-ati putea da un raspuns referitor la insolventa cererea creditorului , daca cumva la adunarea pragului minim de 45,000 ... (vezi toată discuția)