avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informatii Coduri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informatii Coduri

As avea o intrebare, la momentul actual care Coduri sunt aplicabile ? Ma refer la C. Pr. Civ, C. Civil, C.Pr.Penala si C.Penal. Care editii sunt in vigoare ?

Cu respect, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nelush2103 , utilizator 16:59, 24 Martie 2011
Cele in vigoare :)
Daca intrebati despre noile coduri, acestea inca nu se aplica.Si nu exista nici o data oficiala a intrarii lor in vigoare.
noile coduri intra in vigoare la 15.07.2011 - publicat in M. Of. 485 si 486 /15.07.2010.
Multumesc mult. ma interesa ultima actualizare a Codului de Procedura Civila in special si chiar a celorlalte coduri cu ultimele actualizari. Despre noile coduri stiam ca inca nu sunt aplicabile.
Voi mai incerca sa caut ultimele actualizari.
Cu mult respect, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine stie? roshia roshia 1.legea de punere in aplicare a noului cod penal si a noului cod de procedura penala a fost pusa in aplicare? 2.daca a fost,atunci in respectiva lege care ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal Florica, Cristina Florica, Cristina [b][u][i] Buna seara. As dori sa stiu daca va intra ceva legii noi sau coduri penale in luna ocombrie 2011? Si daca da, care sunt acelea? Sau daca nu intra ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative anca.patri anca.patri Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca noile coduri de procedura civila si penala au intrat in vigoare , iar, daca NU au intrat in vigoare, daca au mai fost ... (vezi toată discuția)