avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura speciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura speciala

buna ziua. cumnatul meu face un credit in romania, el lucrand in strainatate. nu poate veni aici asa ca mi-a facut o procura. pe procura respectiva e trecuta si sotia. la date sotiei e gresit cnp-ul. mentionez ca sotia nu participa cu venit, dat fiind casatoriti, trebuie sa apara cu semnatura pe toate actele. pot avea probleme??? sa-mi refuze procura??
Cel mai recent răspuns: uzzy2008 , utilizator 08:34, 25 Martie 2011
toate datele privind identitatea cumnatului si sotiei dansului trebuie sa corespunda perfect cu realitatea. prin urmare va trebui sa va faca o noua procura.
Curios ca o banca admite o procura si acorda credit in lipsa titularului, cu atat mai mult cu cat e o persoana fizica.
Poate ca vrea sa semnati si in calitate de fidejusori altfel nu-mi explic.
de ce e asa de curios? atat timp cat procura aia e autentificata de un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui dupa casatorie in italia gabri78 gabri78 buna ziua!as vrea sa stiu care este procedura de urmat daca sotia mea (care conform legilor italiene,si-a pastrat numele de familie dupa casatorie)ar vrea sa ... (vezi toată discuția)
Intrebare divort; buletin ContSters180134 ContSters180134 buna ziua ,am si eu o nelamurire.sora mea sa casatorit cu un cetatean strain in anul 2003 in bucuresti .ea nu e din bucuresti e din provincie.a locuit cu ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu Laryssa88 Laryssa88 Buna ziua domnule avocat am si eu o întrebare. Situația mea este mai complicata. Eu locuiesc in Italia si in Iunie imi expira cartea de identitate. Stiu ... (vezi toată discuția)