avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

platitor de TVA

buna seara, am o intreprindere individuala sunt neplatitor de TVA dar vreau sa trec la platitor de TVA imi puteti spune dupa ce declarati am de facut si cand trebuie depuse? multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: morar dorina , utilizator 21:55, 25 Martie 2011
Buna seara .
Trebuie sa depuneti urmatoarele declaratii :

300- decontul privind taxa pe valoarea adaugata -pana la data de 25 ale lunii,inclusiv.(lunar.trimestrial..)

394-declaratia informativa privind TVA -pana la data data de 25 iulie,inclusiv.
Acum depinde foarte mult si activitatea pe care o desfasurati Dvs.
iar inainte de acestea, trebuie sa depuneti decl. 070 si sa primiti codul valid de tva.
multumesc frumos pentru raspuns, activitatea este transport international de marfa.
o seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara- marfa second hand marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. Am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce am de facut,contabila nu a reusit sa ma lamureasca; -am un SRL platitoare de tva-trimestrial,am ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Calendar depunere declaratii fiscale valentina370 valentina370 Buna ziua va rog ajutati-ma sa gasesc un calendar al depunerii declaratiilor fiscale pentru o Intreprindere Individuala , si ce declaratii trebuie depuse ... (vezi toată discuția)