Copilul a fost recunoscut de catre fratele dvs ?
Eu cred ca a fost recunoscut, doar s-a implicat de cand s-a nascut copilul...scutece.
Daca domnul poate sa dovedeasca faptul ca mama copilului nu este o mama buna poate sa convinga instanta pentru a-i fi incredintat copilul.
Da, l-a recunoscut, a fost prezent inclusiv pe parcursul sarcinii , copilul il iubeste foarte mult, de 2 saptamani in schimb nu mai vrea sa vorbeasca la telefon si nici sa vina in vizita , clar ceva se intampla si nu este ok.Putini tati isi doresc o relatie cu copiii lor cand relatia cu partenerul nu merge.Cate cazuri au fost in favoarea tatalui castigate?De ce nu se doreste binele copilului inainte de orgolii???
Dna.Mihaela,
Dna.respectiva trebuie sa-si motiveze intr-un fel refuzul vizitarii copilului de catre tata.
Este dreptul dinsului natural,inainte de cel legal.Aici nu inteleg oamenii,ambii parinti trebuie sa participe la cresterea si educarea rodului iubirii lor,indirerent de cum decurge relatia in timp.Mai presus de orgolii,trebuie sa primeze binele copilului.Doamna,despre care vorbiti ce motive a invocat in actiunea de incredintare a minorului?.Sunt sigura ca fratele dvs.isi iubeste nespus copilul,si va face tot ce este posibil, sustinut si reprezentat de un bun avocat specializat in asemenea cazuri.
Nu va pierdeti speranta,au fost cazuri cind tatii au obtinut incredintarea minorului.
Fratele dvs.cred ca va obtine program de vizitare.Legea este si in favoarea dinsului.
.:luck:
Din punct de vedere juridic ,fratele dvs,trebuie sa formuleze o actiune de incredintare a minorului la instanta de judecata competenta teritorial domiciliului mamei,unde acesta, probabil ,se afla.
Actiunea aceasta trebuie dovedita cu probe(acte,interogatoriu,martori si ancheta sociala),probatorii pe care le va administra si mama copilului in aparare sau in dovedirea unei eventuale actiuni reconventionale.
In functie de probele administrate de parti,instanta,avand in vedere varsta ,nevoile si interesele minorului,referatul anchetei sociale,va dispune care dintre parintii,prezinta cele mai mari garantii din punct de vedere moral,social si material pentru a-i fi incredintat copilul