avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... o informatie daca se poate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

o informatie daca se poate

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe minte intr-o problema.
Am un spatiu comercial in centrul orasului care este cumparat de mine pe persoana fizica. Am primit o suma foarte frumoasa de bani pentru a-l inchiria, dar problema este ca cei care vor sa-l inchirieze doresc si factura. Daca eu fac un contract de comodat intre mine PF si firma mea (pentru a putea emite facturi), iar mai departe semnez un contract de inchiriere intre firma mea si firma cui il inchiriez este legal?
Imi puteti oferi si alte variante?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:10, 25 Martie 2011
Este legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa achizitionez pe persoana fizica 9 depozite diferite Mikinoshiki Mikinoshiki Doresc sa achizitionez pe persoana fizica 9 depozite de diferite dimensiuni, care ulterior doresc sa le inchiriez. Avand in vedere ca pe PF pot avea doar 5 ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial af24 af24 buna seara, urmeaza sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial, insa doresc sa stiu daca e legal: eu,pers fizica detin un spatiu in proprietate pe ... (vezi toată discuția)