avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intimpinare recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intimpinare recurs

Am de facut o intimpinare pentru un proces ajuns la Curtea de Justitie ,la recursul facut de parita.Trebuie sa motivez numai chestiuni legate de Decizia pronuntata de Curtea de Apel sau si alte chestiuni noi ridicate de parata doar acum ,la recurs?

Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 11:23, 25 Martie 2011
D-le intr-o intampinare trebuie sa ; studiezi cu foarte mare atentie motivele de recurs invocate de partea potrivnica, vezi cum ataca hotararea impotriva carei face recurs. Ridici unele exceptii de ordine publica daca exista. Instanta de recurs este instanta de control judiciar nu de fond, adica nu evoca fondul. Daca recurentul vine cu evocarea fondului inseamna ca nu prea are motive de recurs. El trebuie sa arate unde a gresit instanta de apel sau de fond.. si nicidecum sa atace inprincipiu partea potrivnica, ci trebuie sa fie direct pe hotarare, modul pe ce se sprijina instanta in pronuntarea hotararii.
Succes, dar va sfatui sa consultati un avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare decizie curte de apel DanutMarian DanutMarian Buna ziua, Va rog un raspuns de principiu la urmatorul caz: - am pierdut in prima instanta un litigiu de munca, motivatia judecatorului de la Tribunal ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire lawfull lawfull Buna ziua Situatie Cerere in contencios administrativ judecata in prima instanta de Curtea de Apel Hotararea data atacata cu recurs, neexistand apel, la ... (vezi toată discuția)
Revizuirea hotararii Liliana Tanase Liliana Tanase Am castigat un proces la tribunal. La curtea de apel am pierdut. La ce instanta trebuie sa adresez cererea de revizuire a hotararii definitive si irevocabile ... (vezi toată discuția)