avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CM cod 08
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CM cod 08

Buna ziua, as dori sa stiu in cat timp trebuie sa inregistrez CM pentru un angajat aflat in CM de sarcina si lauzie pe toata luna? Din cate stiu angajatul nu mai trebuie sa faca acea declaratie ca sta acasa intre anumite ore, atunci mai trebuie trimis concediul in 48 de ore? Ca eu am uitat sa il trimit si angajatul e in concediu toata luna aceasta, si pana in ziua de azi nu l=am declarat.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 15:09, 25 Martie 2011
Inainte de ianuarie 2011, cand se putea raporta online cazul de incapacitate temporara de munca, prevederile existente pe site-ul casei de asigurari de sanatate mentionau ca pentru acest tip de CM nu se face raportare.
multumesc mult pentru raspuns
cu placere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de sarcina si lauzie Plopeanu Gianina Plopeanu Gianina Am o angajata care a intrat in prenatal de la 1 iulie 2010.E primul caz de acest fel.Ma intereseaza ce ar trebui sa fac eu ca angajator.Conform ord.36/2010 si ... (vezi toată discuția)
Anuntare concedii medicale VLADUTZA07 VLADUTZA07 Conform noii legi a concediilor medicale acestea trebuie anuntate la casa de sanatate. Exista un formular tip care trebuie completat sau care este metoda de ... (vezi toată discuția)
Declararea concediu medical la casmb tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua, am nevoie de lamuriri in privinta ordinului 430/11.05.2010, referitor la concediul medical. Am inteles ca angajatului ii revine obligatia ca in ... (vezi toată discuția)