avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legitimatia de servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legitimatia de servici

AS VREA SA STIU DACA PE LEGITIMATIA DE SERVICI POATE FI TTECUT CNP-UL PERSOANEI . MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Schimbare cnp jijianu jijianu cum pot eu motiva dorintza de a-mi schimba CNP-ul? unde trebuie sa ma duc ca sa fac asa ceva? (vezi toată discuția)
Acces in locuinta a reprezentantilor upc Vulturudac Vulturudac buna ziua,azi am primit un sms ca maine upc trimite o echipa pt verificarea serviciilor instalate in decembrie 2017,sa le spun daca accept si ora cand ii ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca un controlor ratb sa imi intocmeasca un proces verbal fara cunostinta mea? ihatecontrolori ihatecontrolori Am fost victima unui abuz al controlorilor RATB. Imediat ce urc in tramvaiul RATB, ma indrept catre un aparat de taxat. Imi scot abonamentul RATB vrand sa ... (vezi toată discuția)