avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... schimbare CNP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

schimbare CNP

cum pot eu motiva dorintza de a-mi schimba CNP-ul? unde trebuie sa ma duc ca sa fac asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:28, 24 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
doar daca se constata eroare in privinta folosirii CNP-ului
Puteti arata de ce considerati ca CNP-ul dvs. este eronat ?
CNP-ul fiind rezultat ca o suma de date provenite din datele de identificare ale persoanei care il poseda,nu poate face obiectul schimbarii.
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Asa cum v-au spus si colegii, doar in masura in care se constata ca CNP-ul este eronat, serviciul de evidenta a persoanei, impreuna cu serviciul de stare civila de la primaria din localitatea unde v-ati nascut, vor lua masuri de corectare a lui. Altfel...nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate pe pv (serie si numar ci, adresa, etc) pgmforever pgmforever Buna ziua. Am fost depistat de aparatul radar circuland peste viteza legala si am primit amenda si puncte de penalizare. Procesul verbal intocmit de politist ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere cu data de nastere gresita marcu2 marcu2 salut,sant de mai multi ani in italia si vreau sa obtin cetatenia,pentru asta am nevoie de certificatul de nastere model nou,am facut procura mamei si in ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)