avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... acces in locuinta a reprezentantilor upc
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

acces in locuinta a reprezentantilor upc

buna ziua,azi am primit un sms ca maine upc trimite o echipa pt verificarea serviciilor instalate in decembrie 2017,sa le spun daca accept si ora cand ii primesc.
intrebarea mea este daca trebuie sa aiba vreo dovada la ei ca sunt delegati de upc sa faca verificari?ca daca nu,orice slujbas cu legitimatie upc se poate da verificator si-ti intra in casa cand vrea,nu?
bineanteles ca legitimatia de servici vizata la zi si buletinul sunt primele de verificat...
Cel mai recent răspuns: Vulturudac , utilizator 20:03, 20 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Delegatia la control !
multumesc frumos
de fapt nu era upc ci firma care a montat serviciile upc la domiciliul clientului( oameni politicosi si harnici)...dar din sms ul primit de la upc reiesea ca upc ul vine in control!stres inutil...pe viitor sau lins pe bot de colaborarea mea,daca nu s in stare sa formuleze corect un mesaj...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda stb fara proces verbal Simona Capraru Simona Capraru Azi la ora 18:55 m-am urcat in autobuzul 300, pana la locatia unde voiam sa ajung sunt mai multe linii de autobu pe care le pot lua din aceeasi statie. Pana am ... (vezi toată discuția)
La noi în bloc se montează detectoare de gaze. ce măsuri se pot lua împotriva celor care nu vor acest lucru? silviutza4u silviutza4u IN bloc se monteaza aceste detectoare de gaze.( Acum cateva luni s-a facut aceea verificare obligatorie la 2 ani la gaze si pentru ca in bloc nu exista acei ... (vezi toată discuția)
Distrigaz ancanina ancanina Verificare instalatiei de gaz din 2 in 2 ani! (vezi toată discuția)