avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radierea unui SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radierea unui SRL-D

Cat costa radierea unui srl-debutant si care sunt pasii de urmat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:27, 25 Martie 2011
La registrul comertului pentru radiere, daca si intocmiti actele pentru radiere in cadrul biroului de asistenta juridica veti lasa in jur de 600 ron, pe care ii veti achita in doua transe.
Se redacteaza hotararea de dizolvare -radiere fara numire lichidator in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata si se depune spre publicare in Monitorul Oficial. Dupa trecerea a 30 de zile de la publicarea acesteia, respectiv cam 45 de zile de la depunere, in etapa a doua urmeaza radierea propriu-zisa. Pentru acest al doilea demers veti depune alaturi de cererea de radiere, certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare in original, copie dupa hotararea de dizolvare si dovada publicarii ei in Monitorul Oficial, situatia financiara de lichidare si un certificat de atestare fiscala eliberat de ANAF din care sa rezulte ca nu aveti datorii fata de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl csllngy csllngy Buna ziua Am un SRL infiintat in anul 2009, fiind asociat unic. Anul trecut, in 06.06.2010 am suspendat activitatea. Mentionez ca datorii nu am fata de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare s.a. ENGFULL ENGFULL dizovare fara lichidare ..... ce reprezinta ? ce lege reglementeaza procedura dizolvare cu lichidare ...... - // - care este diferenta intre aceste 2 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl buniculmiti buniculmiti Am un srl care actual are activitatea suspendata prin orc pina la sfirsitul lui 2010. Sunt actionar unic si vreau sa dizolv societatea. Ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)