avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit la vanzare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit la vanzare

Buna ziua,
ma numesc Raducanu Florentina si va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare:
care este procentul care se plateste la notar la vanzarea unui imobil?este fix sau difera de la notar la notar?
Multumesc.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 14:15, 25 Martie 2011
Impozitul pe venitul din tranzactii imobiliare este fix, poate fi de 2% pentru imobile dobandite de mai mult de 3 ani, sau 3% pentru imobile dobandite de mai putin de 3 ani.
Onorariul difera de la notar la notar.
Iata aici un calculator online pentru impozit:
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
doina_manuela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 3% vanzare imobil turkn turkn Am mostenit o casa,eu fiind singurul mostenitor. In ziua in care am facut succesiunea,am vandut si aceasta casa ,actele facandu-le la acelasi notar si in ... (vezi toată discuția)
Taxe la vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 buna ziua ma numesc manea nicolae si as avea si eu urmatoarea problema: fratele meu vrea sa-mi vinda o bucata de teren cu 2 camere pe ea printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare apartament ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! Ma adresez comunitatii avocat.net cu rugamintea de a ma lamuri care sunt taxele si impozitele (precum si valoarea procentuala), in afara celor ... (vezi toată discuția)