avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum incep o afacere?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum incep o afacere?

Asi vrea sa-mi deschid o afacere pe cont propiu,pentru inceput mica nedispunand pe prea multi bani (o microintreprindere).Afacerea este legata de instalatii sanitare,termice,electrice si gaze.Inainte de a demara actele pentru o societate asi vrea sa stiu:
Ce metoda sau mai bine zis simulare sa fac pentru a vedea daca ideia are sanse ?
Mentionez ca pentru inceput ma rezum la castigul din manopera si lucram 3 persoane.Orce sfat este binevenit.
Multumesc anticipat!:)
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:51, 25 Martie 2011
Infiintati mai bine o intreprindere individuala. Puteti avea pana la cinci angajati, contabilitatea in partida simpla. Detalii infiintare II aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.c sau pfa? drumarul22 drumarul22 Buna ziua. Ca mai tuturor ,incepe sa fie tot mai greu cu banii. As vrea sa deschid o mini-afacere, in sensul ca as vrea sa cumpar cateva masinute electrice ... (vezi toată discuția)
Ce e mai avantajos sa infintez la ora aceasta? sc, ii sau if violeta27 violeta27 Buna sunt Violeta din Bistrita si doresc sa incep o mica afacere cu un laborator de cofetarie intr-o zona rurala, dar nu sunt decisa ce sa infintez.Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Microintreprinderi DonCurent DonCurent Buna ziua,as dori sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire am o intreprindere individuala pe prestari servicii mai exact lucrari de instalatii electrice si as ... (vezi toată discuția)