Buna ziua. Ca mai tuturor ,incepe sa fie tot mai greu cu banii. As vrea sa deschid o mini-afacere, in sensul ca as vrea sa cumpar cateva masinute electrice pentru copii si sa le inchiriez in parcuri. Intrebarea mea este : in ce temei legal as putea face asta, imi trebuie societate comerciala? E de ajuns Persoana Fizica Autorizata, imi trebuie cursuri pentru ceva? Se plateste ceva pe la primarie? Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns! Sanatate multa tuturor!:)
Va recomand sa va infiintati o intreprindere individuala. Este ca si o PFA, deci o entitate fara personalitate juridica, functioneaza in baza OUG 44/2008 insa nu vi se va cere la inmatriculare certificat de absolvire al unei meserii. Contabilitatea o tineti in partida simpla. La primarie platiti taxa anuala pentru autorizatia de functionare.
Firma pentru mlm
szeszterke
Sunt membra a unui sistem de multi level marketing si am ajuns la nivelul la care mi s-a adunat ceva castig. Acesti bani pot scoate doar daca depun factura la ... (vezi toată discuția)