bunicul meu a primit 6 ani inchisoare pentru violul (art.197 C.p.) TENTATIVA si este obligat să plătească acestora cu titlu de daune morale suma de 30.000 lei.Are 76 de ani. Fiii sai sunt obligati sa-i plateasca sau care sunt consecintele.help me
justitia este atat pentru cei drepti cat si pentru cei pacatosi
de ce sa nu ii raspunda nimeni?
de ce faptul ca a recunoscut care-i este problema il marginalizeaza pe acest individ?
Il vom pune la zid ca bunicul e pervers
Oamenii care au in familie astfel de specimene trebuiesc ajutati.
nu e vorba de amenda penala ci de daune care trebuiesc platite.
sunt aproape convins ca bunicul nu va achita acele daune insa nu trebuie sa pierdeti din vedere ca daca bunicul are bunuri si doamne fereste trece in nefiinta ,cei ce accepta mostenirea vor trebui sa plateasca dansii deoarece accepta tot .
Obligatia de plata,astfel cum este consemnat in dispozitivul hotararii/hotararrilor judecatoresti,revine persoanei condamnate si nicidecum unor terte persoane,fie ele si rude.
In caz de neplata bunurile sau veniturile respectivei persoane vor fi executate.
si daca el are pensie...am inteles ca pensia lui se va duce la partea vatamata pana se achita toata suma....asa este?....si cat inseamna in an de inchisoare...pentru cei varsnici?
Neplata daunelor
dodorel62
daca cineva are de platit daune morale si refuza sa plateasca ,alegand sa faca puscarie ,dupa ce-si ispaseste pedeapsa mai e oblgata sa plateasca daunele ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere
Lumi20
Buna ziua! Am un copil de 14 ani iar tatal lui este obligat prin sentinta judecatoreasca la plata pensiei de intretinere in procent de 25% din salar. Desi, ... (vezi toată discuția)