avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vreau lamuriri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vreau lamuriri

bunicul meu a primit 6 ani inchisoare pentru violul (art.197 C.p.) TENTATIVA si este obligat să plătească acestora cu titlu de daune morale suma de 30.000 lei.Are 76 de ani. Fiii sai sunt obligati sa-i plateasca sau care sunt consecintele.help me
Daca nu are alte bunuri,se va dispune poprire pe veniturile acestuia realizate din pensia sa,pana la plata integrala a sumei datorate
bunicului meu i s-a blocat pensia.....acesta se duce la la ministerul justitiei pentru ca face inchisoare sau cu ea isi poate plati daunele morale?
1.De ce i s-a "blocat" pensia ?
2.Ce sa faca Ministerul Justitiei,cand este vorba despre dispozitivul unei sentinte definitive care trebuie executat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de masina care imi poate schimba viata in rau! Dan Marian Dan Marian In decursul acestui an am avut o intamplare foarte nefericita mai exact un accident de masina in care am patruns pe contrasens lovind masina care se deplasa ... (vezi toată discuția)
Neplata daunelor dodorel62 dodorel62 daca cineva are de platit daune morale si refuza sa plateasca ,alegand sa faca puscarie ,dupa ce-si ispaseste pedeapsa mai e oblgata sa plateasca daunele ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Lumi20 Lumi20 Buna ziua! Am un copil de 14 ani iar tatal lui este obligat prin sentinta judecatoreasca la plata pensiei de intretinere in procent de 25% din salar. Desi, ... (vezi toată discuția)