avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ceva ciudat , amuzant sau de plans?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ceva ciudat , amuzant sau de plans?

Ma poate lamuri cineva cu un raspuns? Am fost chemat la politie cu o citatie ".... sa va prezentati la politia ... ora... pentru clarificarea unei situatii mai vechi". M-am prezentat in ziua respectiva (adica ieri ) eram aprox. 70-80 de persoane si ne-au fotografiat , ne-au luat amprente ca la niste infractori. Toata lumea a venit mirat, nimeni nu stia de ce este chemat. Nu sant infractor, nu am furat , nu am omorat pe nimeni, nu am dosar , habar nu am nici eu nici multe alte persoane de ce s-a facut asta la politie. Ati m-ai auzit asa ceva ? S-a mai facut si in alte localitati ? Sant putin ingrijorata :(
Cel mai recent răspuns: Cecilia35 , utilizator 21:06, 25 Martie 2011
Ce spuneti seamana cu fotografierea pt albumele de infractori, de ex. "Hoti de buzunare" etc.
Aveti antecedente?
pe citatie nu era scris in calitate sunteti chemata? cand ati ajuns acolo nu ati intrebat de ce sunteti chemata si fotografiata?
Exact asa cum spuneti "albume de infractori" suna jenant dar asta este mi-e rusine si sa scriu dar asta s-a intamplat. Nu am antecedente :(
Defapt era invitatie nu citatie cu textul : Santeti invitat in data de ... la ora ... la sectia de politie.... pentru clarificarea unei situatii. In caz de neprezentare amenda de la 500..."
Credetima cand am ajuns acolo nu am intrebat organele nici nu stiam ce se intampla cu mine cand am vazut de ce sant chemata si nu numai eu. Am stat de vorba cu mai multi oameni acolo cand asteptam si nimeni nu stia nimic :(
Lasati rusinea la o parte, suntem aici ca sa va ajutam.
Cat de sigur sunteti ca nu aveti antecedente?:)
Cum am spus mai sus, periodic se innoiesc albumele de fotografii ale infractorilor, pt ca persoanele vatamate sa recunoasca un eventual faptuitor al caror nume nu il pot arata.
De obicei nu sunt invitatii atat de "elegante" ca ale dvs., "fotomodelele" sunt luate cu duba si duse la sectie pt poza.

De ce ati fost chemat doar dvs. stiti.

Alte discuții în legătură

Amprentare politie maxxu09 maxxu09 Buna ziua, se poate refuza amprentarea la politie in cazul in care x este in aria de suspecti pt. furt? si daca da care ce se poate intampla dupa aceea? Eu ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi? corsicanoo corsicanoo salut. am si eu cateva intrebari. am fost citat zilele astea ca martor la politie in legatura cu niste spargeri de autoturisme din parcarea din fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte ContSters286580 ContSters286580 Buna ziua! In data de 26 martie 2012 am mers la un magazin de haine din complexul comercial AFI Palace Cotroceni la un magazin de haine.Neavand suficienti ... (vezi toată discuția)