avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... malpraxis medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

malpraxis medical

caut consultanta intro problema de malpraxis mam operat acum 2 ani de fiere si de atunci au inceput problemele azi am aflat ca am 2 sau 3 cleme in corp 2 in vezica si una pe linga stomac iar 3 sunt la locul lor prblemele mai rau au inceut de o luna nici un doctor nu stie ce am spun ca e infectie urinara ca e lasat un rinichi etc da eu rau si rau nustiu ce sa mai fac . multumesc anticipat mationez ca am facut sitiu radiografii la care se vad ::((
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 08:17, 27 Martie 2011
malpraxisul este definit in legea nr. 95/2006 fiind eroarea profesională săvârşită în exercitarea actului medical , sau medico-farmaceutic, generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicând răspunderea civilă a personajului medical.
trebuie sa mergeti neaparat in instanta si sa dati in judecata si spitalul in solidar.
Pastrati acele radiografii si toate actele medicale. Actiunea in instanta trebuie depusa in 3 ani de la eveniment. Actionati imediat pt. rezolvarea problemelor cauzate din neglijenta medicului,viata va este pusa in pericol....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis la chiuretaj. ce șanse am într-un proces deschis împotriva medicului? Roxana I. Roxana I. Buna ziua numele meu este Roxana . Am facut acum 3 saptamani un chiuretaj din nefericire au apartut complicatii , in sensul ca , cand au incercat sa absoarba ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis LAURA-ELENA LAURA-ELENA Am solicitat la IML un act constatator, prin care sa se dovedeasca faptul ca niciodata n-am suferit hernie de disc si am fost operata inutil de doua ori si mi ... (vezi toată discuția)
Malpraxis machiavelli machiavelli Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Tatal meu a fost timp de 10 ani pensionat pe caz de boala (TBC), decizie revizuibila (anual trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)