avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces verbal Adunare Generala Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces verbal Adunare Generala Asociatie de proprietari

Va rog frumos sa ma ajutati cum trebuie intocmit un Proces verbal din timpul unei Adunari Generale Asociatie de proprietari . Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: Viorel1972 , utilizator 09:20, 13 Februarie 2016
PV se consemneaza in registrul de PV ale adunarii generale
PV va cuprinde tabel cu participantii efectivi,numarul de delegatii,ordinea de zi ,
desarcarea de gestiune a cenzorului sau a comisiei de cenzori,raportul de activitate al comitetului executiv,discutarea bugetului de venituri si cheltuieli,
necesitatea executarii de lucrari de intretinere si reparatii parti comune,luarea de masuri in vederea incheierii raporturilor juridice pentru plata personalului care presteaza activitati in cadrul asociatiei,luarea de masuri in vederea demararii formalitatilor pentru recuperare de eventuale sume restante ,diverse probleme ridicate de membrii asociatiei
La finalul adunarii generale,cei prezenti urmeaza sa semneze PV al adunarii generale
În principiu, procesul verbal trebuie să conțină toate discuțiile care au avut loc și hotărârile adoptate de proprietari.
Se va specifica la început unde se desfășoară și cine conduce Adunarea generală, care este ordinea de zi. Urmează discuțiile pe fiecare punct al acesteia. Specificați cine ia cuvântul, cine ce propune, ce se supune la vot, care este rezultatul votului cu număr de voturi pentru, împotrivă, abțineri.
Proces verbal incheiat astazi 23.03.2010 in adunarea generala a asociatiei....
Presedintele asociatie face prezenta si constata ca sunt prezenti un numar de...proprietari direct sau prin reprezentare, adunarea fiind statutara.
Presedintele prezinta ordinea de zi a aduanrii generale stabilita de comitetul executiv. Domnul Ionescu ..., propune ca pe ordinea de zi sa se mai includa si urmatoarea problema..
Se supune la vot.....
Se aproba prin vot urmatoarea ordine de zi:....
.....
Se prezinta rapoate..
Situatii, executia bugetara, proiect buget...
Discutii, propuneri...

Se pun la vot si se aproba sau se resping urmatoarele propuneri....

Incheiat astazi....
Intocmit de....
Semnatura membrilor comitetului executiv.
(Numai memrii comitetului executiv semneaza procesul verbal, nu toti participantii la adunare, conform legii 230/2007)
Art. 25. (4) Hotărârile adunărilor generale se consemnează în registrul de procese-verbale al asociaţiei de proprietari, se semnează de către toţi membrii comitetului executiv şi se comunică, în scris, tuturor proprietarilor.


Doua intrebari:
- P.V. al Adunarii Generale al Proprietarilor poate fi scris la calculator si indosariat alaturi de tabelul cu semnaturile participantilor?
- P.V. trebuie autentificat de Tribunalul de sector (ne-a cerut la C.E.C. Bank autentificat de TMB sect.4)? Multumesc!
Intre timp am aflat raspunurile la intrebari:
1. P.V. poate fi scris la calculator si anexata lista cu semnaturi;
2. Numai CEC Bank cere ca orice modificare facuta de Adunarea Generala a Proprietarilor (schimbarea Administratorului, Presedintelui, etc.), sa treaca pe la Tribunal. Solutia: mutarea conturilor la alta banca.

Alte discuții în legătură

Revocare presedinte asociatie de proprietari annabela annabela Pt. revocarea din functie a presedintelui asociatiei de proprietari si a casierilor sunt valabile si tabelele nominale cu semnaturilor locatarilor-proprietari ... (vezi toată discuția)
Ag si consecintele ei MetalOne MetalOne Buna ziua! La inceputul lunii iunie am participat la sedinta reconvocata a AG in care s-a ales alt presedinte (cel vechi a demisionat) si alti membri ai CE ... (vezi toată discuția)
Legalitatea intocmirii proceselor verbale GHEORGHIAN GHEORGHIAN Este legal ca procesul verbal de la adunarea generală cât şi cele lunare întocmite pe calculator şi apoi semnate de comitetul executiv, ... (vezi toată discuția)