avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare a activitatilor extinse in domeniul de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare a activitatilor extinse in domeniul de activitate al societatii comerciale

Am extins domeniul de activitate al societatii cu un numar de activitati prin mentiune la Registrul Comertului. In declaratia model 3 am inscris, atat activitatile nou extinse
cat si activitatile deja autorizate cu o declaratie anterioara. In afara acestor activitati
mai aveam autorizate, cu alta declaratie, un numar de activitati in afara sediului social si a sediilor secundare, dar pe care nu le-am mai inscris in declaratia depusa cu acest dosar de mentiune. INTREBARE: Aceste activitati, care au fost autorizate anterior, pentru a fi desfasurate in afara sediilor, vor fi mentinute in Certificatul constatator ce imi va fi eliberat, sau vor fi anulate ?
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 09:09, 26 Martie 2011
In primul rand, nu trebuia sa mai faceti mentiune pentru activitatile deja autorizate: ele au fost trecute intr-un cetificat constatator la data respectiva. Ceea ce aveati de facut era: completarea obiectului de activitate si autorizarea noilor activitati. Atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare a activitatilor extinse in domeniul de activitate al societatii comerciale podgorescu podgorescu Am extins domeniul de activitate al societatii cu un numar de activitati prin mentiune la Registrul Comertului. In declaratia model 3 am inscris, atat ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare aartist aartist Buna-ziua, Societate comerciala cu raspundere limitata care are cuprinse in actul constitutiv diverse activitati economice. Pentru desfasurarea unei ... (vezi toată discuția)
Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)