Buna-ziua,
Societate comerciala cu raspundere limitata care are cuprinse in actul constitutiv diverse activitati economice. Pentru desfasurarea unei activitati economice mentionata in actul constitutiv, mai este necesara declararea ei la Registrul Comertului conform legii 359/2004? La infiintarea societatii, in 2008 am obtinut un cetificat constatator ca indeplinesc conditiile de functionare pentru activitati de birou, dar eu desfasor in anul 2009 numeroase activitati industriale inscrise in obiectul secundar de activitate.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Da , trebuie declarat la Registrul Comertului .Orice mentiune este trecuta in certificatul constatator. Si aveti nevoie de autorizatii de functionare pentru orice activitate desfasurata.
Va multumesc pt. raspunsul oferit, dar as vrea sa stiu desprespre ce autorizatii vorbiti, in afara de declaratia de la Registrul Comertului si eventual autorizatiile pt. mediu.
Srl
marse
Am infintat de curand o firma de tip SRL avand ca principal domeniu de activitate comertul si un domeniu secundar constructiile.Pot desfasura activitate in ... (vezi toată discuția)