avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL

Am infintat de curand o firma de tip SRL avand ca principal domeniu de activitate comertul si un domeniu secundar constructiile.Pot desfasura activitate in domniul constructiilor daca nu incep activiatea principala?Si ce avize trebuie obtinute pentru activiatea de constructii si de unde? Va mutumesc !
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 12:46, 16 Ianuarie 2009
Puteti desfasura oricare dintre activitatile pe care le aveti inscrise in Actul constitutiv la obiectul de activitate, chiar daca este o activitate secundara.
Puteti sa incepeti activitatea in domeniul obiectului secundar de activitate, iar avizele si autorizatiile de care aveti nevoie le puteti afla la Registrul Comertului.
Si fiindca o sa activati in domeniul constructiilor este bine sa luati legatura cu cei de la Inspectia de Stat din Constructii sa vedeti ce documente va cer si ei.
Multa bafta si afaceri cat mai prospere.
Deci pot sa desfasor o activitate secundara scrisa in actul constitutiv chiar daca nu desfasor activiatea principala?! Multumesc mult !
Buna ! Am si eu o intrebare : daca un pensionar infiinteaza un SRL are ceva avantaje?

Nu, pensionarii, nu.Doar studentii se bucura de oarece facilitati.

Alte discuții în legătură

Registrul comertului iclaudia19 iclaudia19 buna seara, sunt economist si as vrea sa incep sa tin evidenta contabila la mai multe firme, am o firma personala pe care as putea lucra(a le factura prestari ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu mai multe activitati mariamem mariamem Buna ziua. As dori sa deschid un srl care sa aiba ca activitate comertul cu amanuntul cu flori. Dar pe aceeasi firma doresc sa desfasor si activitate de ... (vezi toată discuția)
Firma cu activitate de marketing Conrad Conrad Buna ziua tuturor , Intrebarea mea ar fi daca infiintez o firma SRL avand ca domeniu principal de activitate marketingul dar in aceasi cladire unde am ... (vezi toată discuția)