Buna ziua tuturor ,
Intrebarea mea ar fi daca infiintez o firma SRL avand ca domeniu principal de activitate marketingul dar in aceasi cladire unde am sediul social si punctul de lucru fac o crescatorie de plante rare pe care apoi le comercializez e suficient ca sa am trecut in actul constitutiv si acel cod caen printre celelalte 10 care sunt trecute ? sau trebuie sa imi fie activitatea principala acel cod caen pt a fi in regula din punct de vedere legal ? As vrea sa ma scutesc de infintarea a 2 firme pt aceste activitati . Va multumesc anticipat
Pentru activitatea secundara trebuie sa aveti autorizat codul caen la Registrul comertului.
In situatia in care aceasta activitate depaseste ponderea activitatii principale,atunci trebuie sa schimbati codul caen principal la Registrul Comertului.
deci efectiv daca din marketing incasez venituri de 100 si din cealalta activitate doar de 99,5 atunci e ok nu trebuie sa am acea activitate ca si activitate principala?
Srl
marse
Am infintat de curand o firma de tip SRL avand ca principal domeniu de activitate comertul si un domeniu secundar constructiile.Pot desfasura activitate in ... (vezi toată discuția)
Totusi magazin virtual
lavpop
Buna seara ,
Am un srl cu obiect de activitate -alte mijloace de cazare-si alte obiecte secundare , firma neplatitoare de TVA
As vrea sa infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)