avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma cu activitate de marketing
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma cu activitate de marketing

Buna ziua tuturor ,
Intrebarea mea ar fi daca infiintez o firma SRL avand ca domeniu principal de activitate marketingul dar in aceasi cladire unde am sediul social si punctul de lucru fac o crescatorie de plante rare pe care apoi le comercializez e suficient ca sa am trecut in actul constitutiv si acel cod caen printre celelalte 10 care sunt trecute ? sau trebuie sa imi fie activitatea principala acel cod caen pt a fi in regula din punct de vedere legal ? As vrea sa ma scutesc de infintarea a 2 firme pt aceste activitati . Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Conrad , utilizator 11:46, 15 Martie 2014
Pentru activitatea secundara trebuie sa aveti autorizat codul caen la Registrul comertului.
In situatia in care aceasta activitate depaseste ponderea activitatii principale,atunci trebuie sa schimbati codul caen principal la Registrul Comertului.
deci efectiv daca din marketing incasez venituri de 100 si din cealalta activitate doar de 99,5 atunci e ok nu trebuie sa am acea activitate ca si activitate principala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl marse marse Am infintat de curand o firma de tip SRL avand ca principal domeniu de activitate comertul si un domeniu secundar constructiile.Pot desfasura activitate in ... (vezi toată discuția)
Totusi magazin virtual lavpop lavpop Buna seara , Am un srl cu obiect de activitate -alte mijloace de cazare-si alte obiecte secundare , firma neplatitoare de TVA As vrea sa infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)
Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)