avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL

Am infintat de curand o firma de tip SRL avand ca principal domeniu de activitate comertul si un domeniu secundar constructiile.Pot desfasura activitate in domniul constructiilor daca nu incep activiatea principala?Si ce avize trebuie obtinute pentru activiatea de constructii si de unde? Va mutumesc !
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 12:46, 16 Ianuarie 2009
Studentii sunt incurajati sa infiinteze societati primid cateva facilitati fiscale.
banuiesc ca, pt comert ati infiintat un punct de lucru si aveti un certificat constatator .pentru constructii ar trebui sa mergeti la registrul comertului cu o cerere si o declaratie model 2 prin care sa declarati ca desfasurati activitati la beneficiar.deoarece constructii nu cred ca faceti la sediu sau la alt punct de lucru fix. mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul comertului iclaudia19 iclaudia19 buna seara, sunt economist si as vrea sa incep sa tin evidenta contabila la mai multe firme, am o firma personala pe care as putea lucra(a le factura prestari ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu mai multe activitati mariamem mariamem Buna ziua. As dori sa deschid un srl care sa aiba ca activitate comertul cu amanuntul cu flori. Dar pe aceeasi firma doresc sa desfasor si activitate de ... (vezi toată discuția)
Firma cu activitate de marketing Conrad Conrad Buna ziua tuturor , Intrebarea mea ar fi daca infiintez o firma SRL avand ca domeniu principal de activitate marketingul dar in aceasi cladire unde am ... (vezi toată discuția)