avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... licenta transport marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

licenta transport marfa

buna ziua.am si eu nevoie de un raspuns urgent.detin o firma de electrocasnice si am o masina cu care transport marfa vanduta la domiciliul clientilor.am nevoie de licenta de transport?precizez ca masina are masa maxima sub 3,5 tone(e o dacie papuc).va multumesc.

Alte discuții în legătură

Licenta de transport ord.nr.11 - aplicabilitate mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica se aplica prevederile ordonantei de urgenta nr.11 din 27 ... (vezi toată discuția)
Ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa? CURALA CURALA Buna seara. Va rog mult daca ma poate lamuri cineva ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa cu o masina mai mare de 3,5 tone si daca imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)