avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenta de transport Ord.nr.11 - aplicabilitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenta de transport Ord.nr.11 - aplicabilitate

Buna ziua,
Pentru o masina de marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica se aplica prevederile ordonantei de urgenta nr.11 din 27 febr.2013?
Precizez ca masina este folosita pt.aprovizionarea cu marfa a unui magazin.
Cel mai recent răspuns: Klara77 , utilizator 23:29, 27 Martie 2013
" Pentru a efectua transport rutier naţional contra cost de mărfuri cu vehicule rutiere a căror masă maximă autorizată, inclusiv cea a remorcii/semiremorcii, este cuprinsă între 2,4 tone şi 3,5 tone, întreprinderile trebuie să fie autorizate de către autoritatea competentă."

Insa , dvs avand masina pe pers fizica va incadrati la ART 11. care nu a fost modificat , mai exact la :
" m) transporturi în interes personal efectuate de către persoane fizice, cu vehicule rutiere deţinute de acestea, indiferent de capacitate; "
Deci ..."raspuns final " : NU va trebuie licenta .
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
Klara77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru transport pentru auto cu care transport mãrfuri în interes personal Lasc Lasc Detin o masina care depaseste 2,4 tone si o folosesc in interes personal pentru a-mi transporta propriile legume la piata, pe baza unui certificat de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare firma transport padure_alin padure_alin Buna Ziua A-m deschis o firma de transport si nu stiu de ce acte am nevoie sa pot functiona in legalitate tinaduse seama ca vreu sa execut transport de ... (vezi toată discuția)