avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenta de transport Ord.nr.11 - aplicabilitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenta de transport Ord.nr.11 - aplicabilitate

Buna ziua,
Pentru o masina de marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica se aplica prevederile ordonantei de urgenta nr.11 din 27 febr.2013?
Precizez ca masina este folosita pt.aprovizionarea cu marfa a unui magazin.
Cel mai recent răspuns: Klara77 , utilizator 23:29, 27 Martie 2013
" Pentru a efectua transport rutier naţional contra cost de mărfuri cu vehicule rutiere a căror masă maximă autorizată, inclusiv cea a remorcii/semiremorcii, este cuprinsă între 2,4 tone şi 3,5 tone, întreprinderile trebuie să fie autorizate de către autoritatea competentă."

Insa , dvs avand masina pe pers fizica va incadrati la ART 11. care nu a fost modificat , mai exact la :
" m) transporturi în interes personal efectuate de către persoane fizice, cu vehicule rutiere deţinute de acestea, indiferent de capacitate; "
Deci ..."raspuns final " : NU va trebuie licenta .
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
Klara77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta pentru transport pentru auto cu care transport mãrfuri în interes personal Lasc Lasc Detin o masina care depaseste 2,4 tone si o folosesc in interes personal pentru a-mi transporta propriile legume la piata, pe baza unui certificat de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare firma transport padure_alin padure_alin Buna Ziua A-m deschis o firma de transport si nu stiu de ce acte am nevoie sa pot functiona in legalitate tinaduse seama ca vreu sa execut transport de ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)