avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare firma transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare firma transport

Buna Ziua
A-m deschis o firma de transport si nu stiu de ce acte am nevoie sa pot functiona in legalitate tinaduse seama ca vreu sa execut transport de marfa contra cost cu auto cu masa maxima autorizata pana in 3.5t
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 13 Aprilie 2014
Art. 11^1 din OG nr.27/2011:
(1) Pentru a efectua transport rutier national contra cost de marfuri cu vehicule rutiere a caror masa maxima autorizata, inclusiv cea a remorcii/semiremorcii, este cuprinsa intre 2,4 tone si 3,5 tone, intreprinderile trebuie sa fie autorizate de catre autoritatea competenta.

Licenta/Certificatul de transport se acorda de Autoritatea Rutiera Romana - A.R.R, iar documentele necesare eliberarii acestora se gasesc aici:
[ link extern ]

...

Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport ord.nr.11 - aplicabilitate mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica se aplica prevederile ordonantei de urgenta nr.11 din 27 ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru transport pentru auto cu care transport mãrfuri în interes personal Lasc Lasc Detin o masina care depaseste 2,4 tone si o folosesc in interes personal pentru a-mi transporta propriile legume la piata, pe baza unui certificat de ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport geopop3 geopop3 OUG 11/2013.............., nu inteleg!!! daca eu persoana fizica, detin o autoutilitara cu masa sub 3,5 tone, sunt obligat sa detin licenta de transport?? Nu ... (vezi toată discuția)