Am permis de conducere italian.Aseara am consumat 3 pahare de sampanie si am fost depistata la alcool test cu 0.53 in aerul expirat.Mi s-au luat probele de sange si mi s-a facut testul unde a reiesit ca eram perfect coerenta.NU am mancat nimic toata ziua,am 55 de kg.Cam cat va iesi alcoolemia la analize?pot contesta probele daca au fost recoltate vinri la orele 23 si vor fi trimse la medico legal abia luni dimineata?
La proba biologica va iesi cam dublu iar de contestat nu pre aveti sorti de izbanda deoarece probele au fost recoltate in spital , in conditii de maxima seuritate. Dar totul este posibil si contestatia este dreptul dv.
rezultatul depinde de mai multi factori(durata de cand ai consumat,ce ai mancat,greutate,etc).in cele mai multe cazuri iese dublu la sange asa ca la tine e cam naspa!nu vreau sa te sperii dar asta este situatia,cat despre contestatia probelor poti sa o faci in cazul in care nu sau respectat normele de recoltare cu trusa special sigilata etc.
De vrei sa ştii cam cum iese chestia asta, consultă şi matale forumul şi vezi că e un topic deschis mai sus în care toţi cei care au trecut printr-o păţanie asemănătoare descriu ce li s-a întâmplat. Alternative... cam puţine, vezi mata mesajul privat pe care ţi l-am trimis.
Alcoolemie la volan
pricopev
Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii).
In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie
vovy
Va rog sa-mi explicati si mie daca stiti cum se calculeaza alcoolemia.
Am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o alc. de 0.43 mg la ora 19:48. La ... (vezi toată discuția)