avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... primaria din com berceni nu intervine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

primaria din com berceni nu intervine

buna ziua
ma numesc florin si vreau sa fac un gard dar vecinul nu imi da voie sa fac
pentru ca are relatii la primarie din com berceni nici politia nu intervine
ma ameninta ca ma impacheteaza sa da mare ca are rude in primarie din com berceni
vreau sa stiu unde ma pot adresa
mail sbaiatfrumos@yahoo.com
o zi buna
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 01:50, 27 Martie 2011
Formulati cerere de eliberare autorizatie de construire a gardului si daca nu vi se elibereaza sau vi se va respinge cererea va adresati instantei de contencios - administrativ a tribunalului judetului pentru a obliga primaria sa o faca .
dar cerere la primarie pt a obtine autorizatie de construire a gardului ati facut? faptul ca vecinul se opune e total nerelevant.
Cereti de la primarie Certificat de urbanism pentru imprejmuire teren. Pe baza acestui certificat , veti cere Autorizatia de construire avand extras C.F de informare, schita cadastrala,cu planul cadastral , cerere si achitarea taxei.Fiecare poate spune ce doreste dar cand este vorba de raspunsul in scris datorat de catre administratia publica locala, nu mai este chiar asa de simplu.Vedeti ce va raspunde primaria.Dupa noul cod ,va fi absolut obligatoriu ca fiecare sa-si ingradeasca proprietatea.Acum este optional dar absolut nimeni nu va poate opri a va ingradi proprietatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paraul de langa gradina e al meu, al vecinului sau al statului? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Locuiesc la casa cu gradina. Intre gradina mea si cea a vecinului exista un parau mic (1,5 m latime la albie dar uneori vara cand e seceta, paraul seaca). ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism ,construire gard ,imprejmuire buna seara. ... mitika255 mitika255 Certificat urbanism ,construire gard ,imprejmuire Buna seara. Sunt proprietarul unui teren format din 2 cadastre invecinate.Am solicitat unui arhitect sa imi ... (vezi toată discuția)
Imprejmiure teren corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Am cumparat un teren de 2000 mp intr-o comuna din Calarasi. Terenul este intravilan arabil. Am vecini la N, E si V, iar la S strada. In memoriul ... (vezi toată discuția)