avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare decizie ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare decizie ITM

Buna seara,

Din ianuarie 2011, deciziile de incetare ale CIM, acte aditionale etc, se mai inregistreaza la ITM?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 27 Martie 2011
1. Cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la ITM pe suport de hartie.
2. Toate acestea se inregistreaza in Revisal si se comunica la ITM pe suport magnetic.
toy_story a scris:

Buna seara,

Din ianuarie 2011, deciziile de incetare ale CIM, acte aditionale etc, se mai inregistreaza la ITM?

Multumesc

Incepand cu data de 01.02.2011 , a fost abrogata integral Legea nr.130/1999 care prevedea depunerea actelor privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea c.i.m. la ITM fapt ce implica ca la ITM nu se mai depun spre vizare asemenea acte.

Incheierea, modificarea sau incetarea c.i.m. se face numai prin transmiterea la ITM, in modurile prevazute de lege, a REVISAL-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator? aly_yoana aly_yoana Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator? Va rog sa detaliati. (vezi toată discuția)
Acte aditionale contracte de munca ela_vierescu ela_vierescu Buna sera, As vrea si eu sa stiu daca nu trebuie ca angajat sa ai si tu un exemplar din actele aditionale aduse contractului de munca. Am primit privind ... (vezi toată discuția)
Oug nr.123/2010 Cornel  Vasile Cornel Vasile Publicata in Monitorul Oficial nr.888/30.12.2010 , [b]abroga de la 01.01.2011 Legea nr.130/1999 - republicata, cu exceptia articolelor 2-16 care se abroga de ... (vezi toată discuția)