avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

bunaseara...am o fetita de 4 ani,am locuit impreuna in Italia,dar cind am venit in vizita in Romania,tatal fetitei n_a vrut sa se mai intoarca ,si a oprit si fetita,ce pot face sa_mi cresc copilasul ,nu mai rezist sa traiesc departe de ea: ajutati_ma va rog,macar cu un sfat, multumesc
Cel mai recent răspuns: nicolo , utilizator 23:06, 26 Martie 2011
va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac sa obtin custodia fetitei? taboni taboni salve.locuiesc de 6 ani in italia,am o fetita de 4 ani care ii poarta numele barbatului cu care stau,chiar daca acesta nu este tatal ei,dar a recunoscuto si ii ... (vezi toată discuția)
Despartirea concubinilor. la cine ramane copilul? ANAMARIA03 ANAMARIA03 Am o relatie e concubinaj din 2006.In 2010 am plecat in Italia la concubin si am locuit cu parintii acestuia timp de aproximativ 2 ani.In 2011 s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Caderi din drepturi VILCU MARIA CRISTINA VILCU MARIA CRISTINA Buna ziua. Ma numesc Vilcu Maria si acum 5ani am avut o relatie nelegitima timp de 3 ani din care a rezultat o fetita. Fostul meu concubin nea parasit acum ... (vezi toată discuția)